AGENȚIA ROMÂNĂ DE CONSULTANȚĂ accesare fonduri structurale, europene, consultanta engleză    franceză     germană      rusă     alte limbi
 
 
» Prima pagină » Despre ARC » Conducere » Organizare » Programe » Noutăţi » Cariere » Servicii » Contact
 Agenţia Română de Consultanţă - Partenerul dumneavoastră în accesarea de fonduri naţionale şi europene!
 
  

 

Termeni şi condiţii

Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi şi să acceptati aceşti termeni şi condiţii în totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Conţinutul site-ului www.A-R-C.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice formă, incluzand dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Agenţia Română de Consultanţă. Materialele publicate şi conţinutul www.A-R-C.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisăa comercializarea acestora.

Agenţia Română de Consultanţă nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informaţiilor de pe www.A-R-C.ro. Agenţia Română de Consultanţă isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.A-R-C.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Agenţia Română de Consultanţă nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informaţiilor din www.A-R-C.ro.

Agenţia Română de Consultanţă nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.A-R-C.ro

Reguli de confidentialitate

Agenţia Română de Consultanţă poate deţine informaţii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare). Aceste informaţii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul in care folositi serviciile noastre, si orice alt fel de informaţie in legatura cu modul in care utilizati serviciile noastre.

Agenţia Română de Consultanţă se obligă să protejeze confidenţialitatea vizitatorilor site-ului său. Nici un fel de informaţii cu caracter personal nu vor fi transmise către terţi.

Totuşi putem furniza unor terti informaţii de ordin general referitoare la vânzări, trafic in site precum si alte informaţii, insă aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informaţii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informaţii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru.

Toate aceste informaţii colectate de ARC prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunătăţirea serviciilor oferite de site, dar şi a serviciilor Agenţiei Română de Consultanţă.

 

 
Copyright 2007 - 2015 © Agenţia Română de Consultanţă. Toate drepturile rezervate.      
Reguli de Confidenţialitate http://www.e-finantare.eu